Vsak si želi zdravja, sreče in zadovoljstva

Rad bi vam na kratko predstavil kaj vse v resnici vpliva na naše zdravje in počutje, ter kako na učinkovit način poskrbeti zase in svoje najbližje.žarki

Že pred 20 leti so se v Sloveniji pričele raziskave na področju Biofizike večdimenzionalnega prostora, ki so pripeljale do spoznanja kako deluje večdimenzionalni prostor v katerem živimo. Nova znanost nam je razjasnila, da obstajajo na zemlji dve vrsti energijskih točk, zdravilni žarki pod nadzorom pozitivne    S-Alfa Superinteligence-(bog) in smrtni žarki pod nadzorom negativne BETA Superinteligence- (hudič), ki je zelo agresivna in varljiva. Smrtni žarki povzročajo razjede v asfaltu, podore, plazove, vrtače, v glavnem razgradnjo materjalav in negativno vplivajo na našo psiho in zdravje.

Izvor vseh naših problemov je v tem, ker sodobna znanost in tehnologija ne zna ugotoviti, kako deluje človekov BIOsistem. Tega ne more ugotoviti zato, ker ne razume delovanja večdimenzionalnega prostora, v katerem živimo.

V resnici smo mi vsi odvisni od bioenergij, ki so prisotne ob vsakem trenutku, na vsakem delčku vesolja in nam pomagajo, pozitivne do zdravja in škodljive do bolezni.

Ravno tako so v hrani, pijači, v vsem kar uporabljamo prisotne škodljive bioenergije in škodljive vsebine, ki negativno vplivajo na naše telo.

Urbano okolje je v večini energijsko uničeno, negativno vplivajo na nas tudi škodljive oblike: kocka, kvader, 3kotna- 4kotna piramida, valj, krogla,stožec, križ z ostrimi robovi. Nakit lahko ob slabem počutju odstranite in glavobol izgine.

Zdravilne oblike pa so: sinusna kritina, 6 kotnik, 8 kotnik, 6 in 8 kotne piramide. Vsakodnevno videvamo v naši okolici zdravilne oblike: 6 kotni čebelji sat, 8 kotni stebri za luči, strehe zvonikov ki so 8 kotne piramide-pobrani robovi, 8 kotni zvoniki in stavbe-čeprav nihče ne ve zakaj so tako narejene.

Pogoj za zdravo življenje je zdrava voda– deževnica in redki odročni izviri in zdrava hrana pridelana na področjih kjer ni smrtnih žarkov. Iz nje pa morajo biti odstranjene škodljive bioenergije.

Že v pradavnini so ljudje pred jedjo meditirali- molili.Veste kaj se je med tem zgodilo?

Vspostavili so telepatski stik s S-Alfa superinteligenco, katera jim je aktivirala zdravilni žarek. Med molitvijo pa so se iz hrane in pijače odstranile škodljive bioenergije in tako so zaužili zdravo hrano.

Sedaj so razmere v okolju in v naši psihi veliko težje in je nemogoče kjerkoli vzpostaviti telepatski stik s pozitivno inteligenco. Moramo se nahajati na aktiviranem zdravilnem žarku, še vedno aktivni se nahajajo ponekod v naravi- kjer spijo ali se hranijo divje živali.

Za težje razmere obstajajo zaslonke za zaščito psihe ter šablona VŽ s katero si enostavno aktiviramo dinamični zdravilni žarek širine 4,24m in v tem krogu z meditacijo, štetjem, molitvijo ali zahtevnejšimi postopki, se iz hrane, pijače, zdravil in ostalih materialov odstranijo škodljive bioenergije in za Biosisteme škodljive vsebine, ter vse postane zdravilno. Med tem postopkom se nevtralizirajo aditivi (E-ji), ki so dodajani hrani, ostanki škropiv, umetnih gnojil, prečiščena zdravila nimajo  stranskih učinkov.

Nova tehnologija omogoča, da lahko vsak sam poskrbi za svoje zdravje in kvalitetno življenje do svoje smrti in pri tem porabi zelo malo denarja. Preveč je ljudi, institucij in ustanov, ki “skrbijo” za nas. Zavedajte se! Noben zdravnik nas ne more ozdravit, niti noben župnik nas ne more spravit v nebesa, za to lahko poskrbimo le sami.

Podrobnosti o novih odkritjih najdete na: http://www.ati-e-import.si

Opažanja in iskušnje uporabnikov nove Biotehnologije: http://www.drustvo-s33.org/

S spoznavanjem biofizike in njenim delovanjem v večdimenzionalnem prostoru sem spoznal pomembnost po moje glavne življenjske resnice, ki je že zelo stara:

POMAGAJ SI SAM IN BOG TI BO POMAGAL.

Odločitev je vedno naša!

V letu 2014 vam želim vse lepo.

Darko Zupančič

(posredoval Miha M.)