Vabljeni na ogled božične zgodbe na Frato

V objemu zimskih večerov bo na Frati oživela božična zgodba z živimi jaslicami, zadnji četrtkov večer pa bo v Mirni Peči velika “Zzzabava s Čuki in prazničnim sejmom”.

Pri Domu Frata se že peto leto zapored obeta posebno doživetje z živimi jaslicami. Oživele bodo božične zgodbe, ki obujajo duha in grejejo srce. Pridružite se nam in ustvarite lepe spomine v prijateljskem, radostnem in prazničnem vzdušju svetopisemskih zgodb. Vstopite v čarobni svet rojstva odrešenika, kjer se božične melodije prepletajo z gledališko predstavo, stkano iz pravljičnosti in ljubezni.

Dogodek: Božična zgodba z živimi jaslicami Dan,

datum in ura: četrtek, 21. december, in petek, 22. december, ob 18. uri

Kraj: pri Domu Frata, Dolnji Ajdovec 20, 8361 Dvor

Vstop je prost. Ni se potrebno prijaviti in ni vstopnine. Dogodek je omogočil Dom Frata.

Organizator: Dom Frata in Kulturno društvo Četrtkova brenčanja v Mirni Peči v sodelovanju z lokalnimi kmeti, ki bodo pripeljali žive živali, in Zavodom Villa Artemida iz Globodola z njihovo kobilo Kuko.

Obiskovalci živih jaslic bodo stopili v svet božičnega vzdušja skozi gledališko predstavo, ustvarjeno pri Kulturnem društvu Četrtkova brenčanja v Mirni Peči. Vedoželjni vnuček Martin bo v družbi živih živali odkrival lepe božične zgodbe z babico Jelko, čarobnost božičnih melodij pa bo pričaralo petje v živo. V četrtek nas bodo z radostjo in veseljem prevzeli razigrani glasovi otrok iz Podružnične šole Ajdovec, v petek pa bodo zazveneli pevci Moškega pevskega zbora Rožmarin. Oba večera bodo v Dom Frata pripravili tudi okusno hrano in pijačo za okrepčilo, tako da bo res poskrbljeno za čisto vse.