Vabilo: Tekmovanje harmonikarjev in gasilska veselica z ans. Petra Finka - Suhokranjske novice
Vabilo: Tekmovanje harmonikarjev in gasilska veselica z ans. Petra Finka, 18. 06. 2018

TEKMOVANJE HARMONIKARJEV

Letos bo potekalo že 30. tradicionalno TEKMOVANJE NA DIATONIČNI HARMONIKI, kjer se boste tekmovalci potegovali za najboljšega harmonikarja v štirih starostnih kategorijah. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca: prijava 

Pričetek tekmovanja je ob 18. uri, vendar pridite zaradi končne prijave tja nekoliko prej.

Tekmovalci se bodo pomerili v štirih starostnih kategorijah, a POZOR !!
➡ NOVO letos tudi posebna dodatna ocenjevalna kategorija samo za tekmovalce iz naše občine, med katerimi bomo izbirali NAJBOLJŠEGA HARMONIKARJA OBČINE ŽUŽEMBERK!

Prijavnina znaša 10€, znesek pa se poravna pred dogodkom na licu mesta. Za več informacij sem vam na voljo na tel. 031 286 919 (Sindi).

 

ZABAVNI PROGRAM

Po končanem tekmovanju sledi velika vrtna VESELICA, na kateri vas bodo simpatične gasilke in gasilci postregli z dobro hrano in pijačo, zabaval pa vas bo ansambel PETRA FINKA. Poskrbljeno bo tudi za bogat srečelov, ob polnoči pa sledi še BOGAT OGNJEMET.

Lepo vabljeni :)Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja