Vabilo: Predavanje o stresu - Suhokranjske novice
Vabilo: Predavanje o stresu, 25. 03. 2019

Vabljeni na predavanje z naslovom Viri podpore v stresu in stiski, ki bo v petek, 29. 3. 2019, ob 19. uri, v sejni sobi občine Žužemberk.

Na predavanju bom predstavila simbole in vizualizacijske tehnike s katerimi obudimo zavedanje o viru brezpogojne ljubezni, miru in modrosti, ki jo nosimo v sebi, in okrepimo stik z notranjim vodstvom. Te vaje za umirjanje in uravnovešanje raztopijo občutek osamljenosti, stiske, stresa in pomanjkanja ljubezni ter hkrati okrepijo občutek varnosti, moči in podpore. Z njimi postanemo celostno, ljubeče in v sebi trdno zasidrano bitje s kipečo radostjo v srcu.

Predavanje: Viri podpore v stresu in stiski

Predavala bo Maja Papež Iskra, usposobljena svetovalka za delo po Metodi Phyllis Krystal®, po izobrazbi doktorica kemijskih znanosti, ki že 15 let aktivno vodi skupine za delo po omenjeni metodi in se posveča ljudem v stiski na individualnih svetovanjih.

 Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja