Vabilo: Nogometni vikend na Dvoru - Suhokranjske novice
Vabilo: Nogometni vikend na Dvoru, 22. 07. 2017

Letos mineva 30 let odkar je ŠD Fužina Dvor organiziralo prvi nočni turnir. Kot se spodobi za tako obletnico, bo letos nočni turnir razširjen v prireditev, ki bo potekala tudi v petek.

PETEK
V petek ob 17:00 bomo izvedli turnir v streljanju penalov (BREZ PRIJAVNINE), ki se ga lahko udeležite vsi (stari, mladi, ženske in moški). Vsaka ekipa izvede 4 penale oz. dokler ne dobimo zmagovalca. Za zabavo, hrano in pijačo bo dobro poskrbljeno. Zvečer bo potekala tudi revialna tekma veteranov, da ponovno zasijejo pod žarometi! Ob 20:00 bo potekal žreb za sobotni nočni turnir in druženje ob glasbi!

SOBOTA
V soboto bomo izvedli tradicionalni nočni turnir pod reflektorji. Začetek bo ob 17:00, žreb pa bo potekal v petek ob 20:00. Igra se po sistemu 6+1 in pravilih ORNL Novo mesto. Prijavnina 50 € gre direktno v nagradni sklad. Tudi ta dan bo za zabavo, hrano in pijačo dobro poskrbljeno.
PRIJAVE POBIRAMO DO ŽREBA V PETEK!Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja