Vabilo: Nogometni vikend na Dvoru - Suhokranjske novice
Vabilo: Nogometni vikend na Dvoru, 22.07.2017

Letos mineva 30 let odkar je ŠD Fužina Dvor organiziralo prvi nočni turnir. Kot se spodobi za tako obletnico, bo letos nočni turnir razširjen v prireditev, ki bo potekala tudi v petek.

PETEK
V petek ob 17:00 bomo izvedli turnir v streljanju penalov (BREZ PRIJAVNINE), ki se ga lahko udeležite vsi (stari, mladi, ženske in moški). Vsaka ekipa izvede 4 penale oz. dokler ne dobimo zmagovalca. Za zabavo, hrano in pijačo bo dobro poskrbljeno. Zvečer bo potekala tudi revialna tekma veteranov, da ponovno zasijejo pod žarometi! Ob 20:00 bo potekal žreb za sobotni nočni turnir in druženje ob glasbi!

SOBOTA
V soboto bomo izvedli tradicionalni nočni turnir pod reflektorji. Začetek bo ob 17:00, žreb pa bo potekal v petek ob 20:00. Igra se po sistemu 6+1 in pravilih ORNL Novo mesto. Prijavnina 50 € gre direktno v nagradni sklad. Tudi ta dan bo za zabavo, hrano in pijačo dobro poskrbljeno.
PRIJAVE POBIRAMO DO ŽREBA V PETEK!Osnovni podatki
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Vsebina

Vsebine je toliko, kolikor jo prispevate bralci. Vsak prispevek je objavljen, če le ne vzpodbuja sovraštva. K pisanju člankov si vabljen/a tudi ti.