Vabilo: 23. odprto prvenstvo v odbojki na mivki - Suhokranjske novice
Vabilo: 23. odprto prvenstvo v odbojki na mivki, 22. 06. 2017

Vir: ŠD Loka

Tudi letos bo v Žužemberku že tradicionalno potekal turnir B-kategorije dvojk za moške in ženske ter rekreativne trojke. Atraktivnost turnirja pa bomo, tako kot vsako leto, začinili z dobro glasbo, prijetnim vzdušjem in noro zabavo. 

KDAJ? Od 7. do 9. julija 2017.

KJE? Na Loki v Žužemberku.

KDO SE LAHKO PRIJAVI? Moške in ženske dvojke se prijavite preko Odbojkarske zveze. Rekreativne ekipe (tokrat brez registriranih igralcev, brez izjeme) pa na sdloka@gmail.com ali na samem kraju dogodka.

Spremljaj nas na Facebooku, kjer bomo ažurno objavljali vse novosti.

23. odprto prvenstvo v odbojki na mivki Žužemberk

Te zanima kaj se bo dogajalo na letošnjem turnirju in kdo nas bo zabaval? Vključi zvok :)Prijava ekip: dvojke preko Odbojkarske zveze, rekreativci (brez registriranih igralcev) pa na šdloka@gmail.com ali na kraju dogodka. Navijači ne potrebujete prijave, samo dobro voljo in močne glasilke :)

Posted by Šd Loka Žužemberk on Mittwoch, 21. Juni 2017Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja