Vabilo: 10. Bič’k volley

carWashČas je za najbolj nor dogodek v dolini reke Krke! Rekreativno in zabavno obarvan jubilejni turnir v odbojki na mivki bo letos presegel vse meje in tako zadovoljil vsakega obiskovalca.

S strokovnim izborom glasbe bo pozitivno energijo vlival v Sloveniji in tujini priznani DJ Sami Biyeh. Obiskovalci odmevnih ljubljanskih klubov ste ga gotovo že slišali!

Za prefinjene goste bo s svojimi osvežilnimi mojstrovinami poskrbel državni prvak v mešanju cocktailov Mario Mix bar catering. Sonce, odbojka, prijetno hladna Krka, COCKTAIL-i. To je to!

Zvečer nas bodo v narodnozabavne in zabavne ritme popeljali najbolj zapeljivi fantje ansambla Zapeljivci. Kdo zdrži dlje, Zapeljivci ali vi?

Torej, ŠD Stavča vas vabi na 10. Bič’k volley, ki bo v soboto 27. junija 2015, na loki v Stavči vasi, s pričetkom ob 13. uri.

Ekipe rekreativnih trojk se lahko prijavijo na dan dogodka (do 12:30). Prijavnine kot že vsa leta doslej, ni. Ekipo sme sestavljati največ en registriran igralec. Posebej lepo vabljene tudi predstavnice nežnejšega spola. Najboljše ekipe prejmejo praktične nagrade.

Dodatne informacije bodo sproti objavljene na facebooku in uradni spletni strani dogodka. In kako je bilo lani? Tako!

Vljudno vabljeni!