Vabilo: 10. Bič'k volley - Suhokranjske novice
Vabilo: 10. Bič’k volley, 24. 06. 2015

carWashČas je za najbolj nor dogodek v dolini reke Krke! Rekreativno in zabavno obarvan jubilejni turnir v odbojki na mivki bo letos presegel vse meje in tako zadovoljil vsakega obiskovalca.

S strokovnim izborom glasbe bo pozitivno energijo vlival v Sloveniji in tujini priznani DJ Sami Biyeh. Obiskovalci odmevnih ljubljanskih klubov ste ga gotovo že slišali!

Za prefinjene goste bo s svojimi osvežilnimi mojstrovinami poskrbel državni prvak v mešanju cocktailov Mario Mix bar catering. Sonce, odbojka, prijetno hladna Krka, COCKTAIL-i. To je to!

Zvečer nas bodo v narodnozabavne in zabavne ritme popeljali najbolj zapeljivi fantje ansambla Zapeljivci. Kdo zdrži dlje, Zapeljivci ali vi?

Torej, ŠD Stavča vas vabi na 10. Bič’k volley, ki bo v soboto 27. junija 2015, na loki v Stavči vasi, s pričetkom ob 13. uri.

Ekipe rekreativnih trojk se lahko prijavijo na dan dogodka (do 12:30). Prijavnine kot že vsa leta doslej, ni. Ekipo sme sestavljati največ en registriran igralec. Posebej lepo vabljene tudi predstavnice nežnejšega spola. Najboljše ekipe prejmejo praktične nagrade.

Dodatne informacije bodo sproti objavljene na facebooku in uradni spletni strani dogodka. In kako je bilo lani? Tako!

Vljudno vabljeni!



Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.




Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja