TAI CHI CHUAN v Žužemberku in okolici - vadba za vsakogar - Suhokranjske novice
TAI CHI CHUAN v Žužemberku in okolici – vadba za vsakogar, 10. 02. 2022

Z umirjenimi, sproščenimi gibi in osredotočenostjo se bolečine in blokade v telesu, sprva odpravljajo na fizičnem nivoju, kasneje pa se občutki, z vztrajnostjo tudi poglobijo. Sčasoma postanemo bolj pozorni, izboljša se počutje, hitreje lahko okrevamo po raznih boleznih ali poškodbah. Vadba je namenjena srednji generaciji in starejšim, ter vsem, ki želijo živeti bolj zdravo in aktivno.

BREZPLAČNI PREDSTAVITVI: TOREK in ČETRTEK, 15. in 17. FEBRUARJA 2022, od 09:30 – 11:00 na lokaciji Grajski trg 26, 8369 Žužemberk (z desne strani stavbe, kjer je tudi fitnes).

Termini in dnevi vadbe se bodo po dogovoru lahko spremenili, ob primernem vremenu pa bomo vadili tudi zunaj. Za vadbo potrebujete udobna oblačila, drugo obutev ali športne copate z ravnim podplatom, ter pijačo.  VLJUDNO VABLJENI!

Če se odločite za redno vadbo, potekala bo v navedenih terminih kot predstavitve, izpolnite obrazec na tej povezavi VPIS PRIJAVA NA TRENING 2021 /2022 NA TEJ POVEZAVI

Prijave prosimo uredite do 21. februarja 2022! Možen je tudi dogovor za INDIVIDUALNO VADBO ali SKUPINSKE VADBE na drugih lokacijah.

Za dodatne informacije pokličete 041 688 120 ali 07/3088057.

 

Bojan MarinčekPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja