SDS Žužemberk z novim vodstvom - Suhokranjske novice
SDS Žužemberk z novim vodstvom, 23. 04. 2014

SDS_3 GSCKonec januarja so se zbrali člani Občinskega odbora SDS Žužemberk na volilni konferenci. Člani so na konferenci izvolili novo vodstvo občinskega odbora, in sicer predstavnike nadzorne komisije, člane izvršilnega odbora in predsednika.

Za predsednika je bil izvoljen mag. Jože Jenkole. V svojem predstavitvenem nagovoru je izpostavil, da se bo prizadeval za krepitev in izboljšanje delovanja odbora SDS Žužemberk, ki bo temeljilo na sodelovanju in povezovanju članov ter simpatizerjev SDS. Hkrati pa je poudaril, da kot predsednik odbora SDS Žužemberk želi sodelovanja z vsemi Suhokranjci, ki želijo s svojim pozitivnim in poštenim delom prispevati boljšemu skupnemu bivanju v občini Žužemberk, ne glede na politično pripadnost. Novo izvoljenemu vodstvu so veliko uspeha zaželeli generalna sekretarka stranke ga. Anja Bah Žibert, regijski predstavnik SDS g. Albert Pavlič, poslanec g. Zvonko Lah ter državni svetnik mag. Bojan Kekec. sdsVeliko časa so člani namenili aktualnim političnim temam ter o pripravah na bližajoče se evropske kot tudi lokalne volitve. Na prvi konstitutivni seji v mesecu februarju, so člani izvršilnega odbora začrtali smernice in program dela odbora do bližajočih se volitev ter izvolili delovne organe odbora. Tako sta bila za podpredsednika izvoljena Bojan Vidmar in Mitja Mavsar.

Novo izvoljeno ekipo sestavljajo sveži, še ne obremenjeni obrazi izobraženih mladih kot tudi že izkušenih starejših članov. Vsem pa je skupni cilj, da s svojim znanjem, idejami in delom pripomorejo k boljšemu skupnemu življenju v domači občini.

Občinski odbor SDS ŽužemberkPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja