Prve igre brez meja - Suhokranjske novice
Prve igre brez meja, 18. 08. 2017

Vroči poletni dnevi niso nič drugega kot čas za hlajenje v osvežilni Krki in poležavanje na plaži. Gotovo je vsak našel način kako preživeti peklensko vroče dneve. Vročino smo odlično izkoristili tudi v športnem društvu Stavča vas in priredili poskusne vodne igre brez meja.

Igre so potekale v petek, 4. avgusta. Dogodka se je udeležilo 6 ekip od tega kar dve ženski: Pogumne punce, Bržolce, Lašče, Šentjernej ter domači ekipi Sinji galeb in Splošna plovba. Neusmiljeni boji so potekali v veslanju s kajakom, kanujem, raftom ter skakanju v vodo. Dogajanje je z velikim navdušenjem spremljala številna množica obiskovalcev.

Organizatorji smo tokrat presenetili vreme (običajno med našimi dogodki pada dež), zato lahko potrdimo uspešnost dogodka in namesto Bič’k volley-a nadaljujemo s tovrstnimi dogodki.

Rok Z.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja