Občni zbor športnega društva Stavča vas

Minulo soboto so se na rednem občnem zboru zbrali tudi člani športnega društva Stavča vas. Zbor je ob številni množici članov in ob prisotnosti tako župana kot tudi podžupana občine Žužemberk potekal na domačiji pri Malči.

Občni zbor je vodil predsednik društva Rok Zupančič, ki je zbrani množici predstavil poročila o delovanju društva v letu 2017. Društvo je v minulem letu med drugim vzdrževalo kopališče na Krki in dokončalo brunarico. Organizirane so bile prve igre brez meja, po poletni sezoni pa vaški piknik. Ob koncu leta smo sredi vasi okrasili božično drevo ter sponzorjem poslali unikatne voščilnice.

Beseda je tekla tudi o planih za tekoče leto. Na seznamu najdemo čistilno akcijo okolice vasi, izobraževalni izlet na Bazo 20 ter redna vzdrževalna dela na društvenem imetju. V planu je poletna in zimska rekreacija ter še kakšen skupinski izlet. Mnogo besed je bilo izrečenih na račun 20-letnice društva, ki je zaradi veliko možnosti ostala še nedorečena.

Ob koncu občnega zbora je nekaj vzpodbudnih besed dodal še župan g. Franc Škufca. Sledila je pogostitev prisotnih in druženje pozno v noč.

Rok Z.