Nogometna poslastica na stavškem igrišču - Suhokranjske novice
Nogometna poslastica na stavškem igrišču, 11. 08. 2013

nogometni3 (12).

V sklopu pestre kopalne sezone na Stavškem “kopališču” se je minulo soboto tam odvijal tudi nogometni turnir, ki ga je Športno društvo Stavča vas organiziralo že tretje leto zapored. Tokrat je na turnirju sodelovalo 8 ekip, kar je glede na podobne turnirje zelo visoko število.

Igralcem je bilo naklonjeno tudi vreme. Sicer nič kaj dobrodošla petkova nevihta s točo je s seboj prinesla tudi nekaj ohladitve, kar je še posebej prijalo močno motiviranim igralcem.

Naslov prvaka turnirja so tudi letos ubranili novomeščani pod imenom DK United. Sledila jim je domača – suhokranjska ekipa – Ever Green, tretje mesto pa so zasedli prijatelji iz okolice Dobrniča – ŠD Šahovec. Sodelovali so tudi dve ekipi iz Dvora (Voluharji 1 in 2), ekipa iz Mirne peči, ŠD Stavča vas in Veterani.

Posebna ekipa tekmovanje je bila prav gotovo ekipa Veterani, ki so se ponovno zbrali na nogometnem igrišču. Ekipa je pred leti zastopala naše športno društvo in požela kar nekaj odličnih rezultatov.

Foto utrinki:

Več fotografij najdete na Facebook-u: .::ŠD Stavča vas::.

Foto: Rok Z.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja