Meddruštveno sodelovanje na prireditvi Sonce in sence - Suhokranjske novice
Meddruštveno sodelovanje na prireditvi Sonce in sence, 27. 09. 2018

V nedeljo, 23. 9. 2018 smo se člani KD Dvor odzvali povabilu predstavitve pesniške zbirke SONCE in SENCE, naše prijateljice Magde Hočevar Kastelic.

Prireditev smo člani KD DVOR popestrili z glasbenimi vložki. Ana Može je na Magdin ljub instrument – violino – odigrala Menuet, skladatelja Georga Friedricha Händla. V nadaljevanju sva med odličnim povezovanjem gospe Lilijana Hrovat in čutnim podajanjem pesmi in proze gospe Zvezdane Mlakar nastopila še gospod Franc Može in moja malenkost. Kar trem njenim besedilom je dvorski skladatelj poklonil glasbeno podlago. Vse tri skladbe sva na predstavitvi zbirke skupaj predstavila, dve izmed njih pa sva tudi krstno izvedla.

Dogodek poln umetnosti in čustev. Skupaj smo ustvarili in poustvarili nove pesmi – novo glasbo in razveselili stare in nove prijatelje.

Tjaša Primc, članica KD DvorPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja