KEKOOprema Žužemberk ponovno uspešni

tekmaMokornogZbk (5)Sinoči so domači odbojkarji odlično nadigrali ekipo iz Mokronoga ter si tako prisvojili tri nove, še kako pomembne točke. Medtem, ko so bile napovedi po prvem delu lige nič kaj obetavne, so se iz zadnjega mesta na lestvici povzpeli na sedmo.

Domača ekipa je odločno povedla že v prvih točkah in si tako pridobila odlično prednost ter motivacijo. Skozi celoten prvi niz so bili na varni razdalji pred gosti, na koncu pa slavili s 25:18.
Drugi niz je bil tesen. Začetna žoga se je hitro menjavala, a so jo proti koncu niza žužemberški odbojkarji le uspeli zadržati na svoji strani. Niz je bil zaključen s 25:20 za domače.
V tretjem nizu se je ponovila zgodba prvega. Z odločno igro ter skoraj osvojeno tekmo so fantje odigrali sproščeno. Ponovno so slavili s 25:18.

Ekipa KEKOOprema Žužemberk je končno zaigrala kot zna. S pomočjo izkušenega trenerja g. Bojana Brulca ter vrhunskimi odbojkarji so popravili jesenski vtis. Ob uspehih, ki jih kujejo se je pričela polniti tudi tribuna, kar predstavlja dodatno motivacijo za nadaljnje treninge in tekme.