KEKOOprema Žužemberk ponovno uspešni - Suhokranjske novice
KEKOOprema Žužemberk ponovno uspešni, 16. 02. 2014

tekmaMokornogZbk (5)Sinoči so domači odbojkarji odlično nadigrali ekipo iz Mokronoga ter si tako prisvojili tri nove, še kako pomembne točke. Medtem, ko so bile napovedi po prvem delu lige nič kaj obetavne, so se iz zadnjega mesta na lestvici povzpeli na sedmo.

Domača ekipa je odločno povedla že v prvih točkah in si tako pridobila odlično prednost ter motivacijo. Skozi celoten prvi niz so bili na varni razdalji pred gosti, na koncu pa slavili s 25:18.
Drugi niz je bil tesen. Začetna žoga se je hitro menjavala, a so jo proti koncu niza žužemberški odbojkarji le uspeli zadržati na svoji strani. Niz je bil zaključen s 25:20 za domače.
V tretjem nizu se je ponovila zgodba prvega. Z odločno igro ter skoraj osvojeno tekmo so fantje odigrali sproščeno. Ponovno so slavili s 25:18.

Ekipa KEKOOprema Žužemberk je končno zaigrala kot zna. S pomočjo izkušenega trenerja g. Bojana Brulca ter vrhunskimi odbojkarji so popravili jesenski vtis. Ob uspehih, ki jih kujejo se je pričela polniti tudi tribuna, kar predstavlja dodatno motivacijo za nadaljnje treninge in tekme.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja