Intervju: Če ti uspe, delo postane tvoj hobi in hobi je tvoje delo!

Moja sogovornica je mlada, sedemindvajsetletna, Kristina Gorjanc. Pred dobrimi petimi leti se je podala na samostojno in rizično poslovno pot ter odprla »Kozmetični salon Kristina« v Suhi krajini, natančneje na Dvoru. Čeprav so ji mnogi napovedovali črno prihodnost, je danes vesela, da je naredila ta korak. Uspelo ji je biti samostojna in delati zase, kar je bil njen cilj!

Katere usluge nudiš v salonu?

Salon imam odprt cel dan, torej od osme ure zjutraj do osme ure zvečer. Nudim nego obraza, klasično masažo telesa, depilacijo, manikuro, gelish lakiranje nohtov, estetsko in medicinsko pedikuro, nohtno protetiko, ličenje, preso terapijo, oblikovanje obrvi, barvanje trepalnic …

Moje stranke so večinoma ženske, nekaj je tudi moških. Moški se odločajo predvsem za pedikuro, masaže, ali pridejo k meni na nego vraščenih nohtov.  Starejše gospe se največkrat odločijo za nego nog in pedikuro. Mlajše me običajno obiščejo, da jim uredim nohte in naredim nego obraza. Poleti je več povpraševanja po depilaciji, pozimi prevladujejo različne masaže in nega obraza.

Kaj ti je najbolj všeč v tvoji službi oziroma poklicu? Kakšen je recept za uspešno delo in dober odnos med stranko in teboj?

Najbolj všeč mi je raznoliko delo. Različne storitve, različne stranke… Recept za uspešno delo je samo v tem, da se za vsako stranko maksimalno potrudim in kar najbolje opravim želeno storitev. Rezultat mora biti všeč tako meni kot stranki.

Več v naslednji številki Suhokranjskih pot.

Jadranka Meglen