Dinozaver Dino in animatorka Alenka na Dvorskem pustnem rajanju - Suhokranjske novice
Dinozaver Dino in animatorka Alenka na Dvorskem pustnem rajanju, 11. 02. 2013

7. tradicionalno pustno rajanje za otroke, pod organizacijo Kulturnega društva Dvor, se je odvijalo na pustno nedeljo v gostilni Štupar.

Čisto pravo pustno vzdušje je ustvarila otroška animatorka Alenka in prijazen dinozaver Dino. V plesno-glasbeni zabavi so sodelovali vsi otroci, pridružili pa so se jim tudi starši. Naučili so se ples delfinov in dinozavrov ples.

Seveda pa ni pusta brez slastnega krofa, ki je prav teknil poleg soka in sladkarij, ki so jih dobili prav vsi udeleženci rajanja.

Odziv otrok, njihovih staršev in ostalih krajanov Dvora je bil več kot odličen, zato bomo organizatorji s takimi in podobnimi prireditvami nadaljevali in obogatili življenje v Suhi krajini.

Da je pustno rajanje uspešno izpeljano pa imajo veliko zaslugo donatorji, ki nam že vsa leta s finančno pomočjo stojijo ob strani. Brez njih nam ne bi uspelo. Hvala vsem skupaj in vsakemu posebej!

Organizatorice: Jadranka, Vesna in Valerija; KD DvorPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja