Vabilo: Nogometni vikend na Dvoru, 22.07.2017

Letos mineva 30 let odkar je ŠD Fužina Dvor organiziralo prvi nočni turnir. Kot se spodobi za tako obletnico, bo letos nočni turnir razširjen v prireditev, ki bo potekala tudi v petek.

PETEK
V petek ob 17:00 bomo izvedli turnir v streljanju penalov (BREZ PRIJAVNINE), ki se ga lahko udeležite vsi (stari, mladi, ženske in moški). Vsaka ekipa izvede 4 penale oz. dokler ne dobimo zmagovalca. Za zabavo, hrano in pijačo bo dobro poskrbljeno. Zvečer bo potekala tudi revialna tekma veteranov, da ponovno zasijejo pod žarometi! Ob 20:00 bo potekal žreb za sobotni nočni turnir in druženje ob glasbi!

SOBOTA
V soboto bomo izvedli tradicionalni nočni turnir pod reflektorji. Začetek bo ob 17:00, žreb pa bo potekal v petek ob 20:00. Igra se po sistemu 6+1 in pravilih ORNL Novo mesto. Prijavnina 50 € gre direktno v nagradni sklad. Tudi ta dan bo za zabavo, hrano in pijačo dobro poskrbljeno.
PRIJAVE POBIRAMO DO ŽREBA V PETEK!Osnovni podatki
Kontakt: info@suhokranjske-novice.com
Ideja, realizacija in vzdrževanje: Rok
Sodelovanje
Delo, ki ga posamezniki opravijo za Suhokranjske novice je prostovoljno. Nihče ne prejema honorarja.
Vsebina
Vsebine je toliko, kolikor jo prispevate bralci. Vsak prispevek je objavljene, če le ne vzpodbuja sovraštva. K pisanju člankov si vabljen/a tudi ti.