Risi uspešni vse do osmine finala pokala Slovenije, 14.11.2019

Včeraj se je zaključila osmina finala pokala Slovenije, kjer so nastopili tudi žužemberški risi. Zmago nad domačo ekipo so slavili favorizirani Mariborčani, ki trenutno držijo tudi prvo mesto prve državne lige v odbojki.

Žal poraz z 3:0, tako so naši fantje končali s pokalnim tekmovanjem. Maribor je bil zasluženo bolši v vseh elementih igre. Hvala navijačem da ste se zbrali v lepem številu, risi pa že v soboto gostujejo pri drugi ekipi Maribora.“, so na svojem facebook profilu zapisali odbojkarji Žužemberka.

Tekma je bila ob spodbudi številnih navijačov atraktivna in napeta. Odbojkarji so postregli s številnimi dobrimi akcijami tako na domači kot gostovani strani igrišča.

V četrtino finala so se uvrstili ACH Volley Ljubljana, Salonit Anhovo, Panvita-Pomgrad, HišaNaKolesihTriglav, Šoštanj Topolščica, Calcit Volley, Krka in Maribor.Osnovni podatki
Kontakt: info@suhokranjske-novice.com
Ideja, realizacija in vzdrževanje: Rok
Sodelovanje
Delo, ki ga posamezniki opravijo za Suhokranjske novice je prostovoljno. Nihče ne prejema honorarja.
Vsebina
Vsebine je toliko, kolikor jo prispevate bralci. Vsak prispevek je objavljene, če le ne vzpodbuja sovraštva. K pisanju člankov si vabljen/a tudi ti.