Odbojkarji Žužemberka do novih točk - Suhokranjske novice
Odbojkarji Žužemberka do novih točk, 10.11.2019

Sinoči je v domači telovadnici odbojkarskega kluba KEKOOprema Žužemberk potekal 6. krog druge državne odbojkarske lige. Domači so se pomerili z ekipo Črnuče II in si z bučno podporo publike uspešno priborili nove tri točke.

Tekmo so sprva vodili gostje, a je domačim v drugi polovici prvega niza uspel prebrat. Niz so osvojili s 25:23.  Drugi niz je bil že od samega začetka pisan na kožo Žužemberčanov. Z dobrim sprejemom, organizacijo tekme in silovitimi udarci so hitro povedli in prednost ohranjali skozi celotno tekmo. Povedli so s 25:23. Nekoliko več napetosti je bilo čutiti v zadnjem nizu, ko je črnuška ekipa dobila nov zagon. Domači so jih tudi tokrat ugnali s 25:23 in tako osvojili tekmo.

Ekipa KEKOOprema Žužemberk se trenutno nahaja na 7. mestu druge državne odbojkarske lige. Boljšo pozicijo na lestvici bodo ponovno lovili naslednjo soboto z ekipo Maribor II, na domač parket pa se znova vračajo čez štirinajst dni.

 

Pokal Slovenije

V sredo, 13. 11. 2019, so na sporedu tekme 1/8 finala Pokala Slovenije.  Žužemberčani se bodo pomerili s prvoligašem, odbojkarskim klubom Maribor. Tekma bo v dvorani OŠ Žužemberk, ob 19. uri. Tedaj bo še posebej dobrodošla močna podpora publike, zato vljudno vabljeni na tekmo.

Rok Z.Osnovni podatki
Kontakt: info@suhokranjske-novice.com
Ideja, realizacija in vzdrževanje: Rok
Sodelovanje

Delo, ki ga posamezniki opravijo za Suhokranjske novice, je prostovoljno. Nihče ne prejema honorarja.

Vsebina

Vsebine je toliko, kolikor jo prispevate bralci. Vsak prispevek je objavljen, če le ne vzpodbuja sovraštva. K pisanju člankov si vabljen/a tudi ti.